Śniadanie mistrzów

Skomentuj
Składniki:

  • gofr,
  • krem orzechowo - kakaowy,
  • bita śmietana,
  • mała czarna (ja piję espresso),
  • dobra gazeta.


Przygotowanie:
  1. Gotujemy wodę na kawę bądź też jeżeli ktoś ma ekspres po prostu wciskamy guzik i kawa sama się robi :-D
  2. Bierzemy gofra i smarujemy go wedle uznania kremem orzechowo - kakaowym.
  3. Nakładamy na gofra bitą śmietanę.
  4. Przekładamy wszystko na talerzyk.

Smacznego!

Jest to nieco inna wersja gofra z Nutellą, o czym mogliście przeczytać we wpisie Będę gruba :-( 

Gofr w dzisiejszym wydaniu nie zawiera kawałków cukru, dlatego zdecydowałam się jeszcze na bitą śmietanę :-D

Wracając do ostatniego ze składników śniadania - dobra gazeta. Wybrałam Harper`s BAZAAR, który pojawił się w polskim wydaniu i dzisiaj trafił do sprzedaży. W najnowszym, marcowym numerze znajdziecie historię czasopisma, najnowsze trendy na wiosnę 2013, podsumowanie sezonu, TOP TEN czyli najlepsze kolekcje. W środku również o urodzie, wnętrzach, podróżach i wiele więcej.


Magazyn od dziś dostępny w sprzedaży. Długo na niego czekałam, a więc zabieram się do lektury, a Wam moi drodzy czytelnicy życzę miłego dnia :-)


0 komentarze:

Prześlij komentarz